Yoga Home2020-08-27T20:35:23+00:00

Dénes Margit vagyok, nő, anya, önismereti tréner, ThetaHealing instruktor (oktató).

Tudatos gondolkodást és önálló önismeret-fejlesztést tanítok, amelyek a tudatos választásokkal teli szabad élet alapkövei.

Meggyőződésem, hogy ha mi, nők, anyák jól vagyunk, az óriási szolgálatot tesz elsősorban a szűkebb környezetünk, tehát a gyermekeink és családunk, hosszútávon pedig az egész társadalom javára.

ITT KEZDD

Az életem egyre jobbá alakulásához a ThetaHealing® technika segített a legtöbbet, amelyet szeretnék minél szélesebb körben megmutatni mindazoknak, akik úgy érzik van mit rendbe tenni az életükben. Egy rendkívül egyszerűen használható, mindenki számára elérhető technikáról van szó, amelyet önmagunk és mások segítésére is tudunk használni. Lehetővé teszi, hogy minél inkább megértsük önmagunkat, tudatalatti működésünket, és azt hatékonyan meg is tudjuk változtatni. Programjaim nagy részében ezt a technikát alkalmazom. A tapasztalati tanulás oldaláról közelítenek élménypedagógiai és táncmeditációs és erdei önismereti programjaim, amelyekben pedig a saját élményen, fizikai tapasztaláson van a hangsúly, ilyen módon kiegészítve a ThetaHealing-ben megszokott gondolatokkal, fókuszált figyelemmel való munkát.

Ismerj meg jobban

Hogyan tudok Neked segíteni:

Theta Healing Tanfolyamok

CLEANSE YOUR MIND AND REFRESH YOUR BODY

GET STARTED – BOOK TODAY
No upcoming event

Miért a Theta Healing ?

Legközelebbi tanfolyamok:

Blog:

Top Yoga Accessories

Email Newsletter Subscribe to our monthly email newsletter to stay up to date with the latest

Enjoy Yoga Anywhere

Email Newsletter Subscribe to our monthly email newsletter to stay up to date with the latest news, articles and stories from Avada Yoga: [contact-form-7 id="121" /]

Balanced Diet, Balanced Mind

Email Newsletter Subscribe to our monthly email newsletter to stay up to date with the latest

Nézd meg a legjobb cikkeimet:

WHY NOT BOOK A

class or workshop

BROWSE CLASSES
Go to Top