Alap DNS Theta Healing tanfolyam

Főoldal/Alap DNS Theta Healing tanfolyam
Alap DNS Theta Healing tanfolyam
09:00 2020-07-03 to 17:00 2020-07-05
Budapest, 1021 Budapest, Budakeszi út 91. Get directions

Tartalom:
A 3 napos Alap tanfolyamon elsajátíthatsz mindent, ami a ThetaHealing® technikával kapcsolatos alapismeret. Képessé válsz alkalmazni saját magadon és másokon.

Következő időpontok és helyszínek:

2020. július 3-5.
Péntek-szombat 9.00-17.00 óráig, vasárnap 9-16 óráig
1021 Budapest, Budakeszi út 91.

JELENTKEZEM

Bővebb tartalom:

A tanfolyamon megismerkedünk a ThetaHealing® elméleti történetével, elméleti hátterével, majd gyakorlunk is, alkalmazzuk és gyakoroljuk rögtön mindazt egymáson és magunkon, ami egy konzultációhoz szükséges.

Megtanuljuk és gyakoroljuk a theta-állapot eléréséhez használatos meditációt, új nézőpontokkal gazdagodunk az életünk, saját magunk működését illetően. 

Tanulunk leolvasni, gyakoroljuk tudatosan, de fókuszáltan beengedni a minket körülvevő információt.

Megtanulunk és gyakorolunk beazonosítani tudatalatti mintákat, és rögtön gyakoroljuk lecserélni, megváltoztatni azonkat, melyek már nem segítik az életünket.

Megismerkedünk az izomteszteléssel, gyakoroljuk.

Tanulunk ásni, amely a thetahealing technika komplex alkalmazását jelenti egy konzultációban.

A képzés végére sokkal inkább képesek leszünk tudatosan irányítani a mindennapjainkat, illetve észrevenni, hogy milyen automatizmusaink vannak, és hatékonyan változtatni rajtuk, ha akarunk. 

Részvételi díj150000 Ft (400$+deposit)
mely  tartalmazza a tanfolyamhoz tartozó munkafüzetet és a ThetaHealing® című könyvet magyar nyelven. Kávét és vizet a szünetekben
ISMÉTLŐKNEK:  a teljes ár 50%-a

Elérhető kedvezmények: A Magabiztos Thetás Tudástár és Mentorcsoport tagjaként máris kedvezményekkel vehetsz részt a képzésen és a befizetett tagdíjadat is jóváírhatod a képzés díjából!
Jelentkezés:
A tanfolyami jelentkezés 25000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amely lemondás esetén sem visszatérítendő. A teljes összeget legkésőbb a tanfolyam kezdete előtt két héttel kell befizetni.

JELENTKEZEM

Jelentkezési határidő: 2020. június 20.

A ThetaHealing® technikával megtanulunk minél jobban kapcsolódni a teremtő energiánkhoz, a feltétel nélküli szeretethez, vagy a jobb agyféltekés érzékeléshez.Gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban vagyunk mindenféle energiatartománnyal, a technika gyakorlásával a figyelmünket tanuljuk egyre inkább azokban a tartományokban tartani, ami a számunkra legjobb, ezáltal pedig az életünk, környezetünk is átalakul pozitív irányba.

Mindezzel egyre inkább képesek leszünk megteremteni az életünkben, amit szeretnénk. Tágítani a komfortzónánkat bármilyen irányba a testi, lelki, anyagi jól(l)ét felé.

JELENTKEZEM

A ThetaHealing® tanfolyamok tananyaga egységes az egész világon, a tanfolyamokat a ThetaHealing Institute of  Knowledge  (ThInK) által képzett tanárok tartják, ennek megfelelően a tanfolyamot végzettek is az egész világon egységes oklevelet kapnak. A tanfolyamot végzettek konzulensként tevékenykedhetnek, a ThInK elismerésével. A fentiek miatt az egyes tanfolyamok minimális ára is központilag meghatározott, de minden tanár adhat ösztöndíjat saját belátása szerint.

Organizer

Schedule

  • 9:00 - 17:00 :

Export

Location

Share our event

Go to Top